Totalrenovering av bolig er krevende - vi fikser det!

Totaloppussing av en hel leilighet eller hus kan være et overveldende prosjekt. Bad og Prosjekt AS er eksperter på bad, og har også solid kompetanse i resten av boligens rom. Vi utførerer gulvlegging, snekkerarbeid, gulvsliping, elektriker- og rørleggerarbeid. Du forholder deg kun til prosjektlederen som koordinerer arbeidet, så du kan konsentrere deg om de detaljene du ønsker.

Invester i profesjonell totalrenovering av hus eller leilighet

Oppussing av boligen din er en verdifull investering, og med oss får du maks utbytte av den. Våre håndverkere er dyktige fagfolk som har fokus på fagmessig kvalitet. Prosjektlederen din gir deg oversikt over fremdrift og kostnader, og involverer deg i de avgjørelsene du vil være med på. Ikke vent med oppussingen til du skal flytte igjen, la oss løse det for deg nå!

Få det gjort

Totalrenovering av leilighet – hvorfor gjør vi det?

Det kan være mange ulike årsaker til at man ønsker en totalrenovering av leiligheten, fra slitasje i en leilighet med eldre standard, et ønske om fornyelse av en stil man er lei av, endret behov i takt med hvordan livet forandrer seg, eller rett og slett et ønske om å heve verdien på leiligheten. Uansett hva din grunn og målsetning er for å totalrenovere ditt hjem, kan vi hjelpe deg med hele prosessen fra planlegging til fullføring, til avtalt tid og pris.

Samarbeid med en entrepenør du kan stole på

Ved overtakelse av en leilighet er det sjelden at den har en standard som er akkurat slik man ønsker å ha den. Kanskje har den ikke vært oppusset på mange år, det kan være slitasje eller skader som gjør den uegnet for beboelse, kanskje hele rørsystemet eller det elektriske trenger en full oppgradering. Da er det viktig å jobbe sammen med en entreprenør som du kan stole på, og som du vet vil gjøre en grundig og solid jobb for å trygge ditt hjem.

Vi hjelper deg med både fornyelse og totalrenovering

Dersom leiligheten er i god stand og dere bare ønsker en ny stil, er det ofte en enklere og raskere prosess. Skjelettet er på plass og man fornyer kun overflater og kanskje en del av innredningen som bad/kjøkken og investerer gjerne i nye skap eller en walk in-garderobe. Man kan legge mer penger i materialvalg og renovere kun de delene man vil endre på. Dette vil gi en lavere pris og ta kortere tid enn en totalrenovering hvor alt fornyes fra innerst til ytterst. Vi har kompetanse til å bistå med begge varianter.

Vi finner løsningen som passer akkurat deg

Livet har mange faser, enslig, par uten barn, par med små barn eller alene med barn, par med større barn, og til slutt voksne uten barn, men kanskje etter hvert med barnebarn eller storfamilie på besøk? Fleksible løsninger og flerbruksrom kan være løsningen som dekker flere behov etter hvert som livet forandrer seg. Men en god og gjennomtenkt planløsning og rom som kan fylle flere funksjoner vil leiligheten kunne tilpasses livsløpsstandard og det kan gå lenger tid mellom hver totalrenovering. Våre eksperter kan hjelpe deg med å finne den løsningen som passer deg både der du er i livet og dit du vil komme etter hvert.

Øk verdien på boligen din

Kanskje er ditt primære ønske ved en totalrenovering å få en hevet verdi på boligen slik at du kan refinansiere boliglån og få en større økonomisk gevinst? Slik får du både gunstigere lånebetingelser og en bedre profitt ved senere salg av leiligheten. Om man velger en klassisk kvalitet gjennom hele prosessen, vil det gi en langsiktig gevinst både med mindre slitasje og et varig uttrykk. Ved å gå for nøytrale farger og en stil som mange kan føle seg komfortabel med, vil leiligheten appellere til de fleste når den skal ut på markedet igjen.

Vi gjør jobben til avtalt tid og pris

Det er individuelt hvor lang tid en slik jobb vil ta, og det kan ta fra et par måneder for en enklere jobb og flere måneder for større leiligheter. Priser vil også variere etter hvor omfattende renoveringen skal være, for eksempel om flere våtrom skal renoveres, vegger skal flyttes, og hvor eksklusive dine materialvalg blir. Det er en stor fordel med en leverandør som kan gi deg en fast pris så det ikke blir noen ubehagelige overraskelser underveis. I tillegg til å være en godkjent våtromsbedrift, har Bad og Prosjekt sentral godkjenning klasse 1 i både tømrer, mur og grunnarbeid. Et godt bevis på vår evne til gjennomføring av totalrenovering av boliger og større prosjekter.

Bad og Prosjekt er din totalentrepenør

Uansett årsak til renoveringen, før du går i gang er det lurt å starte med å kartlegge hvilket behov du og din familie har. Er det nok med ett bad? Vil dere ha en åpen løsning med stue og kjøkken i flyt? Hvor mange soverom er nødvendig? Vil dere ha plass til eget kontor eller et gjesterom? Kan den samme planløsningen benyttes, eller vil det være gunstig å flytte vegger, slå sammen eller skille rom på en annen måte.

Vi kan som totalentreprenør bistå med planleggingen slik at løsningen blir optimal og mest mulig hensiktsmessig. Ved å gjøre et godt forarbeid får du bedre kontroll over kostnader helt fra starten. Slik kan du få mer igjen til de personlige detaljene som gjør hjemmet ditt akkurat slik som du vil ha det. Det kan være en stor fordel å ta inn en entreprenør som oss med hovedansvar for prosessen som kan styre de ulike håndverkerne og firma som er involvert, slik får du bare én leverandør å forholde deg til, og du kan være trygg på at arbeidet skrider frem mest mulig sømløst.

Kontakt oss i dag for en gratis befaring

Tlf: 92240327 / post@badogprosjekt.no