Baderomstrender i 2019 – hvilket bad er deg?

Lenge har fokuset ved oppussing av baderommet primært dreid seg om det praktiske. Hvite fliser og glatte overflater, minimalt med pynt og ut med stort og plasskrevende badekar til fordel for en liten og effektiv dusj.

Badekaret er på vei inn igjen

Nå ser vi en endring, i takt med fokus på individuell stil, et ønske om en mer naturlig livsstil og drømmen om å finne et sted i hjemmet vårt som gir ny energi og ro i en hektisk hverdag. Badekaret er på vei inn igjen i baderommet, en kilde til hvile og et sted å lade batteriene før en hektisk uke. Istedenfor de sterile, lettstelte hvite flisene, vil vi omgi oss med flere naturmaterialer og naturlige, duse farger som bidrar til å skape om det praktiske baderommet til den avslappende oasen vi trenger.

Bad og Prosjekt - Baderomstrend 2019 - Naturfarger

 

https://unsplash.com/photos/FbrDS0jY_HwMiljøbevissthet og kvalitet betyr mye

Naturmaterialer som tre, bambus og marmor er på vei inn i baderommet, sammen med fargepaletter som også hentes fra naturen. Steinfarger, sandnyanser og grønne innslag i form av frodige planter gir oss en beroligende effekt og fremhever kontakten med det naturlige. Den økologiske trenden påvirker hvordan vi innreder hjemmet vårt. Miljøbevissthet og kvalitet har aldri vært viktigere. Mange velger bort det overflødige, og går for kvalitet fremfor kvantitet. Samtidig vil vi også kjenne på det eksklusive, og finner detaljer i metalliske farger som gull og messing, skapknotter med diamanter og pynt som både gir baderommet personlighet og fremhever hver enkelts personlige stil.

For den romantiske kan en liten lysekrone på badet og en myk fløyelspuff gi en følelse av luksus, og gjøre overgangen fra soverommet til badet bokstavelig talt litt mykere. Om man foretrekker en strammere, mer maskulin og industriell stil, kan man fortsatt supplere med myke håndklær og dimmbar belysning for en god start på dagen. Å sette føttene ned på en myk gulvmatte etter dusjen gir også umiddelbar følelse av velvære.

Når vi nå tilbringer rekordmye tid foran skjermer, både på arbeid og hjemme, lengter vi etter den roen som naturen gir oss. Ved å benytte naturlige materialer som tre, betong og stein, får vi litt av den følelsen vi trenger. Hva med å spare plass til et vakkert bilde eller maleri på veggen i ditt baderom? Om du ikke har vindu ut til natur, kan du bringe litt av den inn ved å dekorere med planter og andre naturlige pynteting.

 

 

Bad og Prosjekt - Baderomstrend 2019 - Naturen

Tilbake til naturen

Trenden med naturmaterialer betyr ikke at vi gir slipp på det praktiske, vi vil fortsatt ha en vask som er lett å tørke av, et toalett som er enkelt å rengjøre, slitesterke fliser som holder seg fine i årevis, og innredning som både er vakker å se på, og god kvalitet. Vi vil ha materialer som varer lenge, som er bærekraftige og lønner seg økonomisk fordi vi slipper å skifte dem ut etter bare noen år.

Enten du liker en romantisk stil, med duse farger, gull og glitter og en feminin touch, en mer maskulin stil med kjølige farger og røft interiør, den naturlige varianten med innslag av naturmaterialer og fokus på bærekraftige løsninger, eller en helt unik kombinasjon av disse stilene, så kan vi hjelpe deg med å bygge ditt bad for en på forhånd avtalt pris. Slik får du mer til overs til de personlige detaljene som gjør at du føler deg hjemme og kan slappe helt av i din oase, på ditt baderom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi gir deg alltid en fastpris på badet så du kan få mer til overs til de lekre detaljene som gjør ditt bad mer i tråd med din personlighet.

Kontakt oss i dag for en gratis befaring

Tlf: 92240327 / post@badogprosjekt.no