Gjør badet til et hjemmespa med luksusfølelse

By 13. januar 2019 Baderom, Oppussing
Bad og Prosjekt - Hjemmespa

Når du har fastpris på badet, får du mer til overs som kan benyttes til de små detaljene som gir den luksuriøse og avslappende spa-stemningen. Vi drømmer vel alle om badet som en oase hvor vi kan trekke oss tilbake, og der vi gjennom velvære og hvile kan samle ny energi til en hektisk hverdag.

Om du vil ha badekar på ditt nye bad, rydd plass til noen stemningsskapende lys, vinglasset eller tekoppen på badekarkanten, eller et lite bord ved siden av. Kanskje vil du nyte en deilig dusj i dempet belysning for å få en myk start på dagen, eller en rolig avslutning på en hektisk arbeidsdag før du finner roen for natten. Med dimmere på lyset kan du tilpasse stemningen. Uten dimmer kan du pynte med duftlys eller andre stearinlys for en mer beroligende atmosfære.

Om du foretrekker en avslappende dusj kan du få SPA-følelsen med en massasjedusj eller regnfall-dusj, og benytte tre-underlag i dusjen for en mer naturlig følelse. Med en vanntett høyttaler kan du ta med deg favorittmusikken inn i dusjen.

Bad og Prosjekt - Gjør badet til et hjemmespa

Kanskje vil du og partneren benytte badekaret for litt kvalitetstid sammen i helgen, med levende lys og glass med bobler eller en god vin på deling mens dere har hjemmespa. Dersom man er to, kan man veksle på å massere hverandres skuldre eller føtter, er man alene finnes det fine børster og massasjeruller som kan benyttes for samme formål. Sørg for å finne frem på forhånd alt du trenger av gode oljer, kremer, ansiktsmasker, hårkur og annet tilbehør. Da kan du slappe av og nyte følelsen av luksus som følger med ditt hjemmespa. Samle alt du trenger i en flettet kurv av bast eller strå som fremhever det naturlige.

Bad og Prosjekt - Luksusfølelse med hjemmespa

For å enklere kose deg med en bok, deilige forfriskninger eller et glass med noe godt i, kan du enkelt legge en planke over badekaret, eller gå til innkjøp av en hylle spesielt for dette formålet.

Rolig musikk, dempet belysning og deilige dufter i form av badeskum, badeoljer eller røkelse er med å skape den rette stemningen. Grønne planter på badet gir liv til et ellers rent og nøytralt rom, og kan enkelt byttes ut for rimelig fornyelse av badet.

Bad og Prosjekt - Hjemmespa med blomster

Pynt gjerne med friske blomster også for å gi en følelse av nærhet til naturen inne på ditt hjemmespa. Hva med å ofre en eller to av noen avskårne roser og strø roseblader i vannet for en ekstra romantisk og luksuriøs følelse?

Om du ønsker en maritim stemning kan du for eksempel samle vakre steiner eller skjell når du er på stranden og dekorere med disse på badet. Med en gjennomsiktig bolle fylt med sand eller steiner fra din favorittstrand og noen vakre skjell får du sommerfølelsen hele året.

Bad og Prosjekt - Maritimt hjemmespa

Myke håndklær og en lun matte på gulvet øker følelsen av velvære. Morgenkåpen kan du også legge mer penger i når badet har en fast pris med mer til overs for de luksuriøse detaljene som setter et personlig preg på ditt bad. Har du en håndklevarmer vil du få en ekstra følelse av luksus når du kommer ut av badekaret eller dusjen og kan svøpe deg i varme og myke tekstiler. Om du har et romslig bad, vil du kanskje ha en sjeselong og deilige morgenkåper tilgjengelig for å hvile litt mens hårkur eller ansiktsmaske virker?

 

Vi gir deg alltid en fastpris på badet så du kan få mer til overs til de lekre detaljene som gjør ditt bad mer i tråd med din personlighet.

Kontakt oss i dag for en gratis befaring

Tlf: 92240327 / post@badogprosjekt.no